DAGEN I DAG!

I dag var jeg på skola som vanlig, men i dag startet vi med musikk i stedet for kunst & håndverk. I halvåret i fjor hadde vi k&h, så derfor har vi musikk nå. Det var egt ganske greit, siden vi gjør ikke så mye annet enn å spille og lage musikk. Tror de fleste er glad for at vi har det på fredager og ikke midt i uka, siden på fredag er man ganske slitne og da er det ikke så gøy å bare høre på lærerne snakke og gjøre oppgaver!

Men etter skola tok jeg først følge med Hege hjem, også sto vi sånn ca i 45 min å snakka til sammen. Etter det gikk jeg ned på togstasjonen, siden jeg skulle møte Kristin (Lehne, ikke søstra mi) og dra på kafé på parkgården. Det var utrolig koslig å møte henne igjen, siden jeg har ikke vært med hu på måneder! Det er veldig uvant, siden før drev vi med hverandre hver dag på skola, og mye oftere på fritida. Som sagt var det sinnsykt koselig, og vi gjorde ikke noe annet enn å skravle og skravle! Så dette må virkleig gjentas! 

Har ikke så mange nye bilder av oss, men legger ut et vi tok i fjor vinter:


<3

Hva har du gjort i dag?

God helg!

-Anne

4 kommentarer

jaaks

04.01.2013 kl.23:55

søtt bilde :)

Anne og Kristin

04.01.2013 kl.23:56

jaaks: Tusen takk! :)

Kristin Lehne

05.01.2013 kl.11:17

Oioioioi, virkelig vakkert bilde! Haha, var superkoselig!<3

Anne og Kristin

05.01.2013 kl.21:38

Kristin Lehne: Hahaha, kjempefint! Ja, var det<3

Skriv en ny kommentar

Anne og Kristin

Anne og Kristin

17, Ringsaker

Hei. Vi er to søstre på 14 og 17 år fra Ringsaker. På bloggen vår, kan du lese om mye forskjellig. For kontakt: anneogkristin@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits